Saturday, December 29, 2012

Tune hotels tak best pon..

No comments:
Lepas hantar Adik balik kampung and attend bff kat Kg Raja, kami pegi Damansara (hari krismas aritu). Actually aku ade training kat Honeywell, PJ. My hubby ikut skali. Dia nak habiskan cuti and nak jumpa orang kat sana (more too business matter). 

My SV suggest kitorang (aku dan 3 lagi member) stay kat Tune Hotel Damansara. Murah siket katanya. Ye la, kena faham kalau semua nak di tanggung duit geran, kena berjimat. Lagipun aku lame dah duk plan nak try Tune Hotel ni nak tau tang mana yang murahnya.


Harga untuk 3 malam RM237 and tambah add-on untuk towel, air-cond (24 jam), internet (24 jam - wire LAN, bukan wireless), dan TV (24 jam). Total semua RM296. Harga tu memang murah, tapi aku siket tak puas hati sebab bilik kecik je walaupun untuk 2 orang. Daftar untuk 2 orang tapi towel dapat 1 je. Nasib aku ade bawak towel spare. 

FYI, aircond dan internet dikira ikut penggunaan. Means kalau duk 3 hari, guna internet 2 jam je, rugi la kan. Tapi tang TV tu dia ikut per day. Means kalau masuk ari Selasa, TV boleh guna sampai Rabu je. Hari kedua training tu, balik bilik TV tak boleh bukak ingatkan TV rosak, sebab awalnya kami ingat TV dikira ikut penggunaan jugak. Sekali ikut hari. Pandai diorang nak berniaga yer.

Sebabkan kami laki bini ni tak leh takde TV, rase macam duk dalam gua je. huhu.. Kitorang gi la tambah lagi sehari. Terus malam tu tido tak tutup TV. haha..

Overall, kalau memang nak berjimat giler-giler tu boleh je, jangan tambah ape-ape. Lagipon bilik tu ade kipas. Takde la panas sangat pon. Tapi biasenya kalau duk hotel, TV tu kire standard la kan. Bagi free aje lah. Lagi satu, housekeeping suka datang time petang. Pelik ah, pagi tak datang bersihkan bilik. Time kitorang penat dan nak berehat sambil bukak baju kat bilik, time tu la dia datang melalak tanya nak bersihkan bilik ke tak. Ape lagi gabra la kitorang. haha..

mm..malas nak komen banyak-banyak. Kalau ade 5 bintang aku bagi 2 bintang je la. Tapi ye lah hotel budget, what do you expect,huh? Kalau nak spend seharian jelajah mall atau jenjalan, just nak balik tido je, okey la hotel ni. Tapi kalau ramai-ramai, pilih hotel lain la.

Dah balik rumah ni, keje aku tido je seharian. Malas giler. huhu.. Makan pon tak lagi nih. nasib hubby keje arini, takde la kena rajin-rajinkan diri memasak.

Bye.



Friday, December 21, 2012

Been bizeh...

No comments:

Actually, I'm supposed to write a paper for a conference next year. But, no idea come to my mind even it is just copy-paste-edit from my previous symposium. So, I took a little time to update this space because I am dead boring reading my entry of Random #6. *you know I'm the only biggest fan of this blog, right? Open and read it all over again. 

I've been a bit busy this week and I'm so stressed out. The only reason I'm busy is to complete my symposium. For those who did not know, UTP practise every semester evaluation for all PG (post-grad) student, by research only. And UTP also practise three semesters in one year. So, One semester = 4 months. And every end of semester we have to come out with a progress report and presentation.

Since, I'm not able to come out with some convincing result this semester as my Matlab coding is not working as I axpected, I have to work until the lastest minutes. *serve me right,huh!

So, yesterday I've finished my presentation and Alhamudulillah it went ok. To be frank, I'm just so afraid-super-scared with my examiner. He-who-must-not-be-named-here! (HWMNBNH)..haha..*cam Voldemort la plak.

Anyway, the reason I'm afraid of him and even his silhouette is because last presentation of mine (we called it RPD. dont ask what RPD mean, please!), he was like bambu me until the last of my breath. haha *drama. Saying that what I did is absurd and the framework is not strong bla..bla..bla.. *you dont want me to tell you every single thing, right? And, I hate him since. *I know HATE is quite harsh!

But, this time, I prepared the bast as I can (I mean by showing him the result that I'm convinced with and hide the rest, which is not) haha.. And, he just going okay with that.

All the long story (blabbering) cut short, I was very grateful that I have friends who make me calm, whenever I said "I scared, I scared"..

To Yaya and Dhati, you are right.. "What doesn't kill us, make us stronger"..

Note: Let's be afraid and strong again next semesters to come.. haha.. (It's obviously a normal routine being a student)

Bye!



Saturday, December 15, 2012

Random #6

No comments:
Manusia kalau membebel ni bukan saje-saje. Adelah yang dia tak puas hati, atau yang disuruh tak de yang buat. Kalau tanak bagi membebel, buat aje la. Bukan payah pon, suruh mandi je pon.

Sunday, December 9, 2012

The BBW!!!

No comments:
Baru balik terus update. Excited and happy giler. Dah plan dengan Dhati dari awal tahun lagi nak gi Big Bad Wolf. Akhirnya tercapai jugak hasrat. Tahun lepas tak dapat pergi sebab tau last minit. Kirim je sekeping 50 hinggit kat Cik Mimi. Tu baru appetizer la. Ni baru nak melahap betol-betol.

 
It's us at the entrance. Nampak tak muka tak sabar?



Tak sabar giler nak masuk dalam. 


Bila dah masuk tu rase macam waaahhhhh... macam masuk dalam Willy Wonka punya Chocolate Factory. 
I'm become a kid dalam gudang buku yang besar..besar..besar.. *can you hear the echo? haha





Time masuk tu awal lagi. Tak ramai sangat. Duk sekejap orang dah makin ramai. Tapi still boleh jalan tinjau-tinjau buku la. Tak de la berasak-asak pon. Setakat terlanggar-langgar tu biase la. Nasib dah bawak plastic bag siap-siap takde la nak usung kotak.



Buku cam ni punya banyak, sape tak giler? Tak tau nak start dari mana. Then, aku start dari hujung dan lalu semua isle. Wajib la alang-alang datang. 
Len kali tak sure lagi bleh gi ke tak, kan?


Jumpa buku ni. Tak beli pon. Haha... ade plak 101 ways nak torture laki. There's only ONE way to torture suami. Merajuk je la. Sure ter-torture. hahaha...



Ni budak yang sukarela nak bawak semua buku yang aku pilih. Aku tak suruh.. hehe..  Pukul 5 pagi dia dah terjaga excited nak gi KL. semangat...

Tapi kesian gak aku tengok ada budak datang sini menangis-nangis. Tak selesa la kan tempat macam ni. Seb baik ekon. 

Aku siap gi round lagi skali lepas dah buat kira-kira. Macam under-budget je la. Tak leh jadi nih. hahaha... aku gi rembat lagi 5 bijik novel.



With wolf's Lamborg..


Ni ayat tak tahan time nak keluar tu. Sioot je. hahaha..

Sure tak sure cuba tengok kat bawah ni. Kitorang 2 plastik, Dhati 1 plastik. Hasil tangkapan meriah hari ini. hehe.. Toolbox merah kat blakang tu tak de kena mengena. =)




Totally ni la kitorang beli. Saje buat koleksi. Tapi overall tak semua buku yang aku nak, ade kat situ. Sidney Sheldon ada 2 3 bijik je. Tuesday with Morries tu pon tak ade. John Grisham punya buku pon tak ade langsung.


The Scarlet Letter first aku amik. Jumpa secara tak sengaja time nak gi toilet. Memang dah jodoh kot. Saje amik buku ni sebab terpengaruh dengan citer Easy A. haha..


Ni Man punya. Kalau dah minat MU tu memang..


Yang ni sambungan The Carries Diaries yang Cik Mimi beli tahun lepas. Cute je kaler pink.



Aku tak de koleksi Shopaholics ni tapi semua baca orang punya je. Tetiba jumpa yang ni tak pernah baca lagi, rembat la..



Overall, best giler pegi sana.

Big thanks to our driver, tak cukup tido.

Love you Abang! Kali sejuta.. 

Masak ni ikut mood sebenarnya..

No comments:
Lama letak gambar makanan.

Sekarang mood nak masak kurang datang. Ntah la kenapa. Masak pon simple-simple je. Ni pon uat laksa penang tak menjadi sangat. Kureng kick. So-so aje.


Masak ni bukan selalu akan menjadi. Aku la.. Orang-orang lain yang terror tu memang resepi tak cukup bahan pon slumber je sampai menjilat pinggan.

Lain kali cuba lagi..

Saturday, December 8, 2012

Random #5

No comments:




Kanak-kanak riang di Lata Kinjang

No comments:
Last weekend saje ajak Adik gi Lata Kinjang. Dia memang pantang jumpa air.
Pagi-pagi lagi dah bangun masak. Menu biasa-biasa je. Ayam goreng, octupus masak merah, sayur goreng, daging goreng. Tapi tak snap pon gambar. Sebab aku sangat mengantuk. 
Malam sebelumnya tido lambat duk bersembang segala bagai. Pagi plak bangun awal. Dari dalam kete lagi aku duk mengantuk. Sampai-sampai tu, kete plak buat hal kat parking. That's another story. Let's stop here.
Sampai-sampai kat tepi sungai yang sangat indah tu, nampak ramai 'wadegaq'. Mood nak mandi pon hilang. huhu... Ramai pulak puak-puak diorang. Lepas se-group, se-group lagi datang. Lepas makan, aku mengantuk. Hape lagi, sandarkan beg dekat batu, pegang tuala buat selimut, amik straw hat biru besar tu tutup muka.
zzzz......zzzzz.......zzzzzzzzzzz

zzzzz.........


Sudahnya si Adik je mandi ngan abang dia. Aku membuta dengan ayu di celah-celah batu. Peduli ape orang nak tengok. Lagipun air sangat-sangat sejuk, tak tahan nak mandi. Plus, kalau mandi renyah la nak tukar-tukar baju nanti. Kalau masa muda dulu ye la, pantang jumpa air aku kuak rentang dulu. Sekarang ni, enjoy kat atas je la.
Dah dekat nak balik baru aku bangun. Best gak tido kat air terjun, damai je.
Walaupun ramai yang duk bergumbira berteriak-teriak.
Aku di alam lain~~

Sempat la bangun sat tangkap gambar budak ni. Walaupun sejuk tak mengalah.





Cuci mata lagi best. Tapi kalau nampak lurah bontot mamat 'wadegaq' yang gemok tu, berdarah jugak la mate.

'wadegaq' tu ape? sila buat kesimpulan sendiri. ape-ape je lah...


Friday, December 7, 2012

Sabun dibilik mandi..sabun~~

No comments:
Tajuk tak boleh blah..

Let's go to the story mory.

Ada sekali tu saya pernah basuh baju kat somewhere. Lepas basuh baju dan segala tudung tu baru saya perasan yang sabun yang digunakan tu saya tak berapa berkenan sebab bau dia sangat kuat sampai menusuk-nusuk lobang hidong. Tapi saya tak check la sabun tu jenama apa. Sabun tu berbau..SABUN! Maksud saya bau sabun tu pure original sabun yang sangat sensitif bagi hidung saya. Bukannya bau floral, lemon dsb. Akibatnya, saya kena basuh balik tudung saya. Baju-baju saya tak kuasa nak basuh balik. Hadap je. Sebab nya kalau saya terus pakai tudung tu confirm saya akan selsema. Bila dah basuh balik tu baru boleh pakai.

.
.
Fast-forward.

.
.
Minggu lepas pegi Tesco shopping barang-barang rumah. Termasuk la sabun basuh. Masa duk pilih-pilih sabun, ade satu jenama ni Tesco tengah buat sale. Saya ni jenis tak ambik peduli sangat jenama sabun ni. Last time saya guna Bonux, OK. Breeze pon OK. Dah yang lain berat 2.5 kg harga melebihi 15 ringgit, tinggal la yang promosi ni 2.5 kg 10 ringgit lebih macam tu. Saya ambik la. Cheapskate? Agak arr.. Kebetulan pulak time tu Bonux tak ade. Ambik je la kan. Jimat pon jimat. Yang ni 'perisa' lemon.
.
.
Fast-forward lagi.
.
.
Sabun basuh yang berbaki kat rumah baru habis 2 hari lepas. Jadi hari ni saya buka sabun yang baru beli tu, pagi ni. Bila bukak je, bau sabun tu terus menusuk-nusuk hidung. Halamak!! Tau dah, saya dah terkena. Rupa-rupanya silap beli sabun yang saya tak suka bau dia tu. Tapi ape kan daya. Terpaksa la guna jugak. 2.5 kg nak saya habis kan dengan men-jeopardize-kan lobang hidung saya. Habis la rosak fungsi normal hidong saya untuk sebulan dua ni.

Kemain nak lari dari bau sabun busuk. Sabun pulak yang kejar saya. Adoyaii.. Tiba-tiba terasa yang aktiviti basuh membasuh baju sudah tidak menarik lagi. Nak lipat satu hal. Nak pakai baju nanti pon satu hal. 

Bau dia kuat, letak Comfort banyak-banyak pon tak hilang. Katanya perisa lemon. Tipu aje.
.
.
.
Sabun Ape? mm.. Daia!!!



Tetiba teringat ade course mate cina kat UKM dulu suka panggil aku "Daia..daia...". Ironik betol hidup ni.


Tata.

Saturday, December 1, 2012

Random #4

2 comments:

In b4, adik stay dengan kami. Jadi kena ajar sembahyang setiap waktu.

Lepas sembahyang Maghrib berjemaah tadi Adik ngan Abang nak baca Yasin. Aku plak baca quran. Sambung bacaan. Lepas diorang dh siap baca yasin, Adik bukak buku doa-doa.

Pastu adik tanya "Abang, 'mendatangi' tu mende?"

Ha! Tu dia. Aku sengih je.

Ape yang Abang dia jawab, malas nak citer la kan~~


Friday, November 30, 2012

I'm baby-sitting my baby sister!

No comments:

Ok, fine. Not so baby la...
Since dia paling bongsu dalam family, kire baby la jugak.
Last week kitorang balik Terengganu and happen to be sekarang ni school holiday. This little Shafiqa wanted to stay with us for the holiday. Actually she really wanted to visit Teluk Anson. Nak tengok Menara Condong tu. But, kami sekarang tak ada masa lagi nak ke Teluk Intan. Agak jauh daripada Seri Iskandar. Teluk Intan takde ape sangat yang best kot. Kalau setakat nak pergi tengok menara tu je, tak best la kan.
In-sya Allah kalau ada peluang balik dari KL nanti singgah jap kat Teluk Anson, kena ikut laluan Kuala Selangor, dekat siket.

So, Isnin lepas ajak adik gi sopping-sopping kat Jusco Pengkalan.

Here's the kid with her happy face!

Rockin' at Daiso!

New face of Fipper sandals. Eh, forgot. Fipper belom ade model kan?? Kan??

Dapat la sneakers ni seketol.


--------------------------xxx-------------------------


Ni time jenjalan dekat Marina Bay, Lumut.


-------------------------xxx-------------------------


Jalan-jalan bagi makan ikan kat Tasek UTP. Tasek UTP cantek ape.. Selalu masuk dalam list tempat wajib ber-foto time convo budak-budak UTP. huhu..




Ni ade kami bawak bekal video ikan-ikan yang "menggelegak" dalam tasek. Banyak giler kot. Aku suspek baru lepas musim mengawan ni. haha.. Meriah tasik ni, ikan-ikan ni dah banyak sangat aku tengok macam lintah pon ade gak. Eee...geli.


video


Weekend ni nak mengular ke mana?
Wait haa~~

Tata.

Thursday, November 29, 2012

"Projek Kereta"

No comments:




---------------------------------xx--------------------------------

Told you before this that we have to cut our expenses (last month) for the "Projek Kereta".
Actually, that project was to transform the bumble-bee.
From bright yellow to champion white.
Biase le orang takde keje khan~~ haha






Ala..motif tukar kaler nih sebab tuan punya kete ni dah pening kapla pasai cat kuning tu dah tertanggal-tanggal dah. Sape yang pi langgar curb parking? **taye!! sambil angkat tangan
Plus dah gi tindik dah semalam dua ketol kat tepi tuh.

Yang ini pon dah pesan siap-siap jangan sampai terrr-gesel lagi. Siap ajar cara-cara nak lalu bonggol kot~~ 
Habis la aku lepas ni. Ape-ape yang aku buat memang tak leh celen bini no. 1 laki aku.


p/s: nampaknya aku kena usaha cari laki no.2 ni.. maksud aku kereta la, giler hape nak madu-kan laki sendiri. Neraka paling dasar la jawapnye.

p/p/s: guwa tak hitamkan plat. Takde nak felin-felin retiss sangat la. Kalau jumpa jangan lupe hon. ponn..ponn...!!



Malas nak cakap banyak. Tade idea. Dah malam dah ni. Jom pegi masuk bilik peluk laki masing-masing. thee..he..he..he.. 


Sunday, November 18, 2012

The Bucket Hat..

No comments:

After balik makang breakfast on Sunday, I felt like I have to do something.
So, I took some fabrics from the store room. And I made this reversible bucket hat using the pattern I already cut months before. So, here it is.




My husband said the matching is a little bit off. 
But, it's okay since I just want to try the pattern.
I'm not gonna sell it btw.
But, the size of the hat is quit small.

Ok, after this buat keje pulak.

Happy Sunday!!


Saturday, November 17, 2012

Tudung Cantek di Khadeeja's Closet

No comments:
Ini adalah entry iklan tudung.
Anda boleh 'Like' Facebook Khadeeja's Closet untuk info lanjut dan product lain yang mantop. Saya tolong iklankan untuk kakak tersayang. Baik kan saya? hehe..

Apelagi, jom layan gambar yang super banyak. 
Warning: kod tudung tak ikut turutan. Agak renyah kalau nak ikut. huhu... 
malas yang total.

-----------------------xx---------------------


 
Tudung Half Moon 2 Tones
Code: HM01
Warna: MERAH + OREN
Material: CHIFFON
Harga biasa: RM 85
Harga promosi: RM 80


Code: SM01
Warna: Purple
Harga biasa: RM35
Harga Promosi: RM32

Color lain yang available: SOFT PINK, HITAM, BEIGE, HIJAU, MAROON


 
Code: SM02
Warna: Purple
Harga biasa: RM35
Harga Promosi: RM32


TUDUNG SYRIA CHIFFON (TANPA INNER)
CODE: SC01
MATERIAL: CHIFFON
HARGA BIASA: RM 55
HARGA PROMOSI: RM 52

COLOR AVAILABLE: MERAH, MAROON, LIGHT GREEN, LIGHT BLUE

INNER NECK SILANG : RM 15
MATERIAL: COTTON LEMBUT



CODE: CS01 (KIRI)
MATERIAL: COTTON LYCRA AWNING LEMBUT
SIZE: S, M, L
HARGA BIASA: RM 30
HARGA PROMOSI: RM 27

COLOR AVAILABLE: MERAH, SHOCKING PINK, SOFT GREY, HIJAU PUCUK PISANG, MAROON, LIGHT GREEN, LIGHT BLUE, DARK PURPLE, LIGHT PURPLE, BLACK, BEIGE


CODE: CS02 (KANAN)
MATERIAL: COTTON LYCRA AWNING LEMBUT
SIZE: S, M, L
HARGA BIASA: RM 30
HARGA PROMOSI: RM 27

COLOR AVAILABLE: MERAH, SHOCKING PINK, SOFT GREY, HIJAU PUCUK PISANG, MAROON, LIGHT GREEN, LIGHT BLUE, DARK PURPLE, LIGHT PURPLE, BLACK, BEIGE


TUDUNG SYRIA CORAK (TANPA INNER)
CODE: SYC01
MATERIAL: LYCRA
SIZE: M
HARGA BIASA: RM 35
HARGA PROMOSI: RM 32


Tudung Half Moon
Code: HM05
Warna: SOFT BROWN
Beads: SOFT PINK
Material: CHIFFON
Harga biasa: RM 75
Harga promosi: RM 70


Hiasan - sila rujuk gambar yang seumpama dengannya :)

Tudung Half Moon 2 Tones
Code: HM02
Warna: MAROON + PURPLE
Material: CHIFFON
Harga biasa: RM 75
Harga promosi: RM 70


Tudung Half Moon
Code: HM04
Warna: PINK
Material: CHIFFON
Harga biasa: RM 75
Harga promosi: RM 70


 

Tudung Halfmoon 1 tone yg available at KHADEEJA'S CLOSET:

HARGA BIASA: RM75
HARGA PROMOSI: RM70

Untuk Color2 yg lain boleh request :)


TUDUNG SYRIA 2 LAYER
Code: S2L-01
Material: CHIFFON
Harga biasa: RM 85
Harga promosi: RM 80



 TUDUNG SYRIA 2 LAYER
Code: S2L-02 (Biru), S2L-03 (Ungu)
Material: CHIFFON
Harga biasa: RM 85
Harga promosi: RM 80


Hiasan - sila rujuk gambar yang seumpama dengannya :)

TUDUNG 3 LAYER
MATERIAL: COTTON+CHIFFON
HARGA BIASA: RM 60
HARGA PROMOSI: RM 55
SAIZ: M


CODE: CDR-07 (KIRI) 
TUDUNG LYCRA CORAK 
AWNING:CURDUROY (LEMBUT)
HARGA BIASA: RM 35
HARGA PROMOSI: RM 32 

TUDUNG COTTON CORAK (AWNING LEMBUT) (KANAN)
SAIZ: M
HARGA BIASA: RM 35
HARGA PROMOSI: RM 30


TUDUNG 3 LAYER
MATERIAL: COTTON+CHIFFON
HARGA BIASA: RM 60
HARGA PROMOSI: RM 55
SAIZ: M


CODE: CDR-03 (KANAN), CDR-05 (KANAN)
TUDUNG LYCRA CORAK 
AWNING:CURDUROY (LEMBUT)
HARGA BIASA: RM 35
HARGA PROMOSI: RM 32

Nota: Saya dah pakai yang belah kiri (atas) tu. Best sangat, muka nampak tirus.
Awning corduroy memang senang diurus.

CODE: CS06 (KIRI), CS04 (KANAN)
MATERIAL: COTTON LYCRA AWNING LEMBUT
SIZE: S, M, L
HARGA BIASA: RM 30
HARGA PROMOSI: RM 27

COLOR AVAILABLE: MERAH, SHOCKING PINK, SOFT GREY, HIJAU PUCUK PISANG, MAROON, LIGHT GREEN, LIGHT BLUE, DARK PURPLE, LIGHT PURPLE, BLACK, BEIGE


CODE: CS03 (KIRI)
MATERIAL: COTTON LYCRA AWNING LEMBUT
SIZE: S, M, L
HARGA BIASA: RM 30
HARGA PROMOSI: RM 27

COLOR AVAILABLE: MERAH, SHOCKING PINK, SOFT GREY, HIJAU PUCUK PISANG, MAROON, LIGHT GREEN, LIGHT BLUE, DARK PURPLE, LIGHT PURPLE, BLACK, BEIGE


CODE: CS05 (KANAN)
MATERIAL: COTTON LYCRA AWNING LEMBUT
SIZE: S, M, L
HARGA BIASA: RM 30
HARGA PROMOSI: RM 27

COLOR AVAILABLE: MERAH, SHOCKING PINK, SOFT GREY, HIJAU PUCUK PISANG, MAROON, LIGHT GREEN, LIGHT BLUE, DARK PURPLE, LIGHT PURPLE, BLACK, BEIGE



CODE: CDR-01 (KIRI), CDR-08 (KANAN)
TUDUNG LYCRA CORAK 
AWNING:CURDUROY (LEMBUT)
HARGA BIASA: RM 35
HARGA PROMOSI: RM 32


TUDUNG COTTON CORAK (AWNING LEMBUT) (KIRI)
SAIZ: M
HARGA BIASA: RM 35
HARGA PROMOSI: RM 30

CODE: CDR-04 (KANAN)
TUDUNG LYCRA CORAK 
AWNING:CURDUROY (LEMBUT)
HARGA BIASA: RM 35
HARGA PROMOSI: RM 32


 CODE: CDR-02 (KIRI), CDR-06 (KANAN)
TUDUNG LYCRA CORAK 
AWNING:CURDUROY (LEMBUT)
HARGA BIASA: RM 35
HARGA PROMOSI: RM 32


-----------------------------------xx-----------------------------------

YA! Model yang bawah-bawah tu memang saya. huhu...
Memang nampak tak pro la kan nak banding dengan yang atas. 
Ade senyum, ada masam.
Saya memang 'fail' kalau bab senyum. Nampak tak ikhlas walaupun hati suci gilerr.

Sape yang berminat boleh hubungi tuan punya Khadeeja's Closet.
Kalau nak contact saya pon boleh gak untuk sape-sape yang duk berdekatan Seri Iskandar, Perak ni.
Kalau yang takde kod tu boleh mention dengan tuan punya kedai.

To order:

PM (during office hour) or whatsapp :)

 017-3350084 (Pn. Akmal)


Wassalam...