Friday, November 30, 2012

I'm baby-sitting my baby sister!


Ok, fine. Not so baby la...
Since dia paling bongsu dalam family, kire baby la jugak.
Last week kitorang balik Terengganu and happen to be sekarang ni school holiday. This little Shafiqa wanted to stay with us for the holiday. Actually she really wanted to visit Teluk Anson. Nak tengok Menara Condong tu. But, kami sekarang tak ada masa lagi nak ke Teluk Intan. Agak jauh daripada Seri Iskandar. Teluk Intan takde ape sangat yang best kot. Kalau setakat nak pergi tengok menara tu je, tak best la kan.
In-sya Allah kalau ada peluang balik dari KL nanti singgah jap kat Teluk Anson, kena ikut laluan Kuala Selangor, dekat siket.

So, Isnin lepas ajak adik gi sopping-sopping kat Jusco Pengkalan.

Here's the kid with her happy face!

Rockin' at Daiso!

New face of Fipper sandals. Eh, forgot. Fipper belom ade model kan?? Kan??

Dapat la sneakers ni seketol.


--------------------------xxx-------------------------


Ni time jenjalan dekat Marina Bay, Lumut.


-------------------------xxx-------------------------


Jalan-jalan bagi makan ikan kat Tasek UTP. Tasek UTP cantek ape.. Selalu masuk dalam list tempat wajib ber-foto time convo budak-budak UTP. huhu..




Ni ade kami bawak bekal video ikan-ikan yang "menggelegak" dalam tasek. Banyak giler kot. Aku suspek baru lepas musim mengawan ni. haha.. Meriah tasik ni, ikan-ikan ni dah banyak sangat aku tengok macam lintah pon ade gak. Eee...geli.


video


Weekend ni nak mengular ke mana?
Wait haa~~

Tata.

No comments:

Post a Comment